Contact

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke hulpvraag, schroom niet en laat het ons weten!

Contactformulier

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Adres

Bijlmerdreef 100
1102 CT Amsterdam
Gelegen nabij Arena station (gratis parkeren)

E-mail

info@kanjereducatie.nl

Telefoonnummer

06 23 58 42 76

Veelgestelde vragen

U kunt uw pakket afhalen. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst kunt u kiezen voor de optie afhalen.

U kunt uw pakket niet retourneren omdat het pakket etenswaren bevat.

De brievenbus pakketten passen door de brievenbus. Andere pakketten passen niet door de brievenbus. Deze kunt u afhalen of moeten in ontvangst genomen worden.

U betaalt 5,95 aan verzendkosten.

U betaalt voor een brievenbus pakket 4.60 aan verzendkosten.

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd. Het kan voorkomen dat door drukte bij post nl het pakket vertraging oploopt. Wij hebben hier helaas geen invloed op.

Toppers streeft bij elk kind naar de top. Wij gaan doelgericht te werk om die top te bereiken. Bij elke leerling kan de top verschillen. Indien een leerling zijn of haar top bereikt en er volgt een passend advies of een hoger advies dan het voorlopige advies, zijn wij in beide gevallen trots op de leerling en mag de leerling trots zijn op zichzelf! 

Bij het afronden van de bestelling kunt u kiezen voor de optie om een persoonlijke boodschap achter te laten. Wij schrijven dit dan op de Kanjerkaart.

Er staat geen afzender op de doos. Indien u een persoonlijke boodschap op de kaart achterlaat welke in de doos komt, kunnen wij uw naam opschrijven.