Wat hebben de kinderen, ouders en scholen voor jou ervaren?

Selina heeft altijd goede cijfers gehad. Tijdens de Corona pandemie begonnen haar leerkrachten zich toch zorgen te maken en ik ook. Ze werd opstandiger en haalde slechte cijfers. Ze vertoonde meer pubergedrag en was niet gemotiveerd. Zij had als voorlopig advies havo vwo en nu gaf de leerkracht aan dat als ze zo doorging het advies bijgesteld moest worden. Mijn beste vriendin haar dochter zat op bijles bij Toppers en was erg tevreden. Al na de eerste kennismaking had een goed gevoel en Selina ook. Binnen 3 maanden zag je dat haar gedrag en cijfers verbeterde. Ze heeft uiteindelijk vwo advies gekregen. Ze doet het nog steeds goed op de middelbare school!

Moeder van Selina

“Ik vind bijles erg leuk. De juffen van Toppers leggen goed uit en soms mogen we afsluiten met een kahoot spelletje over rekenen of taal dat is echt leuk!”

X. 9jaar

“Ik vind huiswerkbegeleiding echt leuk. Juf Denise is lief en grappig.”

D. 10 jaar

“De zomerschool vond ik het leukst. In de ochtend kregen we les en in de middag gingen we leuke dingen doen. Ik was er eerst maar 1 week en toen heb ik aan mijn moeder gevraagd of ik nog een week naar de zomerschool mocht.”

N. 9 jaar

“Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde het meteen goed.  De ruimte is mooi, warm en huiselijk ingericht. Jaylen deed meteen zoals thuis zijn schoenen uit bij binnenkomst. Juf Denise heeft uitgelegd wat de werkwijze is. Het was meteen duidelijk. Sinds kort krijgt Jaylen ook een heen en weer mapje mee naar huis. Zo kan ik zien wat hij geoefend heeft en kan hij de hele week door thuis oefenen. Ik ben supertevreden met Toppers.”

Moeder van Jaylen

“Bewegend leren, leren door te doen en door te ervaren. Mijn dochter heeft er veel aan gehad. Er was ook veel contact met de leerkracht van school. De leerkracht is zelfs 2x naar bijles geweest voor een gesprek en om wat oude boeken te geven waar mijn dochter in kon werken. Samen met extra begeleiding op school en 1x in de week Toppers heeft ze Vmbo t advies gehaald.”

Anoniem

“Bij ons op school verzorgt Toppers Onderwijs de bijlessen na schooltijd voor de groepen 7 en 8. Zij werken met groepjes van 6-8 kinderen 60 minuten aan de lessen van rekenen, taal of taalverzorging. Vanaf de start kregen we enthousiaste reacties van de kinderen. Ook ouders waren blij dat hun kind extra aandacht kreeg voor het vak wat ze lastig vonden. Wat opvalt zijn de verschillende werkvormen waarmee gewerkt wordt.
Er is veel flexibiliteit in het werken met Toppers: zowel qua roosters als inhoud (ook werkstukbegeleiding is b.v. mogelijk) als vorming van de groepjes.
Ook onder schooltijd heeft Toppers bij ons een rol gespeeld. Vlak na de lockdown was dat echt even nodig in deze groepen. Ook dat verliep naar tevredenheid. 
Een echte aanrader dus: samenwerken met deze enthousiaste, vrolijke en competente Toppers!”

Ellen Minneboo


OBS de Ontdekking 

Kraaiennest 6 

1319 DA Almere

Tel: 036-5487050